Лудогорец ще опита да обвърже Марселиньо с нов договор, пише "Тема Спорт". Бразилецът има контракт с клуба до лятото на 2014 година, но „зелените” искат да остане и след това. В близките дни шампионите ще имат среща с представители на бразилеца, на която ще бъде даден старт на преговорите. Ръководството иска да задържи 29-годишния футболист, в когото са вложени много средства. Клубът не иска с лека ръка да го изпуска, тъй като през зимата офанзивният халф ще може да преговаря с който си отбор пожелае. Едва ли обаче ръководството на разградчани ще склони да вдигне заплатата на Марселиньо, тъй като в момента той е един от най-скъпо платените в състава. Лудогорец не иска да се повтори ситуацията от миналата зима, когато Емил Гъргоров отказа да поднови договора си. Поради тази причина Гъргоров бе забит на пейката през пролетния полусезон.

През настоящата кампания Марселиньо е изиграл 10 мача във всички турнири и е вкарал 5 попадения. В последно време бразилецът се представя много силно, като успя да се разпише в два поредни мача - Базел (2:4) и Берое (3:0).

Припомняме, че през това лято разградчани подновиха договорите на Гилерме Шоко и Теро Мантула. Двамата са част от плановете на Лудогорец за подмладяване на състава. Затова те бяха обвързани до лятото на 2015 година.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ