Ръководството на Лудогорец изненадващо реши да постави доста скъпи цени на билетите за дългоочаквания мач с "Левски". Двубоят от 7-ия кръг на "А" група е на 25 септември (неделя) от 17:00 часа, а продажбата на пропуските стартира още днес.

Билетите за секторите "А", "Б" и "В" са с цена 10 лева и ще важат само за съответните места. Намаления за деца няма да има. За централната трибуна ще са по 25 лева. Там местата могат да се избират. От ръководството на Лудогорец съобщиха, че тези цени на билетите ще са само за мача с "Левски" заради откриването на "Лудогорец Арена" и празничната програма преди двубоя.

В продажба ще бъдат пуснати 6000 билета, колкото е капацитетът на стадиона в Разград. Билетите ще се продават всеки ден до изчерпване на количествата. Могат да се купят до магазин "Силвена" на централния бул. "България" в Разград. Като неразделна част от билета ще има талон, който трябва да бъде представен при влизането на стадиона. Иначе документът ще се счита за невалиден. Притежателите на карти ще влизат без допълнителни условия.