Лудогорец си осигури услугите на нов нападател, осъществявайки изненадващ трансфер. БЛИЦ разбра, че вече част от шампионите е голмайсторът на "Б" група Янаки Смирнов.

Продуктът на Aкадемия Литекс подписа днес договор с разградчани. Той пристига в Разград като свободен агент, след като се раздели с Локомотив (Горна Оряховица). През миналия сезон Смирнов стана голмайстор в "Б" група с 22 попадения в 25 мача.

Както е известно, нападателят беше очакван в ЦСКА, а освен това сериозен интерес към него прояваваше и "Ботев" (Пловдив). Нападателят обаче предпочете много по-добрите условия, които му предлагат в Разград и продължава кариерата си в Лудогорец. Смирнов ще бъде част от втория отбор, който ще участва в "Б" група. Нападателят е амбициран да привлече вниманието на треньора на първия тим Бруно Рибейро.

Припомняме, че до момента Лудогорец привлече Милан Борян, Лукас Саша, Цветелин Чунчуков, Андрей Препелица, Джоди Лукоки, както и една от звездите на легендарния бразилски Сантос - десният бек Сисиньо.

БЪЛГАРСКО УЧАСТИЕ В ЕВРОТУРНИРИТЕ - СЕЗОН 2015/16

"А" ГРУПА - ПРОГРАМАТА ЗА СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015

http://static.blitz.bg/documents/thumbnails/630/201506/20150619.dppuuvxxvx.jpg
* Снимка: Sport-vt.com