Лудогорец използва официалния си сайт, за направи съобщение до своите фенове, които ще пътуват организирано или индивидуално до Истанбул за мача срещу Фенербахче от Лигата на конференциите на 26 октомври. Билети за срещата може да се закупят на базата "Гнездо на орли" или да бъдат поръчани имейл на [email protected]. Цената на един входен талон е 25 евро, като се приема само тази валута.

Феновете на шампионите в Турция билети ще може да си купят на 24 и 25 октомври (вторник и сряда) на касата на стадион "Шюкрю Сарачоглу" от 10:00 ч. до 17:00 ч. Локация на гишето: https://maps.app.goo.gl/RgGkBNzj9xw1krJMA. Цената на един входен талон, който ще бъде закупен в Истанбул е 750 турски лири.

За да се облекчи продажбата на билети на място във вторник и сряда, ПФК Лудогорец препоръчва входните талони да бъдат заявени предварително на имейл: [email protected].

Билети за сектор "Гости" (фенове на Лудогорец) могат да закупят само притежатели на български документи за самоличност. В деня на мача (26 октомври) билети няма да се продават.