ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Капитанът на Лудогорец Антон Недялков ще получи предложение за нов договор от управата на клуба. Настоящият контракт на левия бек, който може да играе много успешно и в центъра на защитата, изтича в края на сезона. Клубната управа и капитанът на „орлите“ ще започнат преговорите за новия контракт след Нова година.

30-годишният Недялков облече екипа на Лудогорец през 2018 г., когато подписа четиригодишен договор. През 2022 г. споразумението беше продължено за още два сезона и изтича през предстоящото лято.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Антон Недялков наскоро се завърна в игра след продължително лечение на контузия. Преди дни той претърпя операция от херния в Португалия. Въпреки това ще бъде част от подготвителния лагер на Лудогорец в Турция. Очаква се да бъде напълно готов за игра за предстоящите мачове срещу Сервет от Лигата на конференциите (15 и 22 февруари).

Още един български национал при „орлите“ е с изтичащ договор. Това е Спас Делев. За него обаче все още няма решение дали ще получи предложение за нов контракт. През септември бързакът навърши 34 години.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!