Лудогорец ще търси реванш срещу Черноморец за загубата с 0:1 от есента. Двата отбора се срещат утре в 16:15 часа на "Лудогорец Арена" в двубой от 25-ия кръг на "А" група. Шампионите тренираха днес в часа на мача. В заниманието се включиха всички футболисти на Лудогорец, като след него Ивайло Петев ще събере на режим група от 22 футболисти.

"През миналия полусезон паднахме от Черноморец и сега сме амбицирани за реванш. Очаквам моите футболисти да се раздадат до край в петък и да спечелим трите точки. В отбора е спокойно. Не гледам другите отбори. Интересува ме само Лудогорец", коментира треньорът Ивайло Петев.

"Черноморец е сериозен отбор, срещу който няма да ни е лесно. Аз вярвам обаче, че със съотборниците ми ще се представим добре и ще победим. Надявам се вярната ни публика да ни подкрепи, както го е правила винаги", заяви десният бек Шоко, който през последните мачове е титуляр. Годината за бразилеца започна зле. Шоко получи контузия, която не му позволи да тренира пълноценно по време на подготвителните лагери в Турция и Испания.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ