Лудогорец ще освободи един от вратарите. Това стана ясно, след като днес договор с клуба подписа Владислав Стоянов. Изпълнителният директор Ангел Петричев потвърди, че един от футболистите на този пост няма как да остане в отбора. След привличането на национала треньорът Ивайло Петер разполага с общо четирима вратари - Урош Голубович, Иван Чворович и Георги Аргилашки.

“Сами разбирате, че няма как да сме с четирима вратари. Ситуацията около трансфера на Владо се разви в последните часове. Имаме идея как да постъпим, но предстои да решим“, каза Петричев.

“Изключително сме щастливи, че той се присъединява към нашия отбор точно в този момент. Срокът на договора не е толкова важен. По-важното е, че в лицето на Владо виждаме млад и перспективен състезател“, допълни шефът.

“Докато е отворен трансферният прозорец е възможно да привлечем и друг футболист. Разполагаме с боеспособен състав, който има ресурс и мотивация да защити титлата. По-важното е, че тези момчета, които искахме да привлечем през зимната пауза, вече са част от тима“, завърши Петричев./БЛИЦ