Днес Лудогорец се завръща в българската действителност. Само няколко дни след загубата с 1:3 от ПСЖ в груповата фаза на Шампионска лига, "орлите" ще трябва да насочат вниманието си върху родния шампионат. Тази вечер от 20:00 часа разградчани приемат новака в елита Нефтохимик в среща от 9-ия кръг на Първа лига.

Очаква се треньорът на домакините Георги Дерменджиев да даде почивка на голяма част от основните си футболисти. Козмин Моци, Джоната Кафу и Светослав Дяков ще бъдат заменени съответно от Игор Пластун, Лукас Саша и Клаудиу Кешерю. На вратата пък ще застане Милан Борян вместо Владислав Стоянов. Аут заради контузии са Витиня и Сисиньо. 

В Нефтохимик нямат кадрови проблеми преди гостуването на шампионите. Старши треньорът Христо Янев се надява футболистите му да играят освободено и да покажат приятен футбол. Той ще пусне на върха на атаката Венцислав Христов, аИван Вълчанов и Станислав Маланов ще действат по двата фланга.

ЛУДОГОРЕЦ - НЕФТОХИМИКРезултат с изображение за нефтохимик бургас
днес от 20:00 часа по Диема Спорт 2 HD
Разград, "Лудогорец Арена"
Съдия: Станислав Тодоров 

Вероятни състави:

Лудогорец: 
Борян; Минев, Пластун, Кампаняро, Натанаел; Саша, Анисе; Вандерсон, Марселиньо, Мисиджан; Кешерю
Треньор: Г. Дерменджиев

Нефтохимик: С. Колев; Хаджиев, Грънчов, Ранджелович, Малинов; Й. Йорданов; Маламов, Руменов, Дюлгеров, Вълчанов; В. Христов
Треньор: Хр. Янев

Баланс между двата отбора: 

Всичко за Първа лига - ТУК
ТВ програмата на Първа професионална лига