Треньорът на Берое Петър Хубчев няма да използва Стивън Петков до края на сезона. Причината е, че бившият клуб на играча - Лудогорец, е прекратил договора му. Според наредбите на БФС при това положение юношата на "Левски" не може да бъде картотекиран в друг отбор в същия сезон. Така, въпреки че преди седмица Петков бе реабилитиран в професионалния футбол след близо 9 месеца без права, няма да може да запише първи официален мач. Той обаче вече се обвърза с договор с Берое и ще бъде на разположение на Хубчев за официалните мачове от новия сезон.

Идеята на героя от САЩ`94 е именно Петков да бъде един от играчите, с които да бъде спазено приетото от БФС правило за налагането на един българин до 21 години. То ще влезе в сила от сезон 2015/16.
 
В понеделник юношата на "Левски" изгледа заедно с агитката на Берое гостуването на Локомотив (София), което момчетата на Хубчев спечелиха с 1:0. Очаква се до края на сезона той да продължи да сяда при феновете в знак на благодарност за оказаната подкрепа в последните месеци.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015