Ръководството на Лудогорец прави всичко възможно да провали преминаването на нападателя Мирослав Антонов в израелския Апоел (Рамат Ган). От Разград са изпратили писмо до израелската футболна федерация, в което обясняват, че Чилика все още е техен футболист и няма право да тренира с тима.

Самият Антонов пък прекрати едностранно трудовия си договор дни преди да замине на проби в Аполе. Становище по случая даде и футболният агент Георги Градев, който защитава интересите на Антонов.

“След като Мирослав Антонов прекрати едностранно трудовия си договор с ПФК Лудогорец на 16.01.2013 г., за което има съответните доказателства за връчване на уведомлението за прекратяване, днес господата от ПФК Лудогорец решиха, че трябва да се заяждат с футболиста, който те изпратиха да тренира сам и с юношите на клуба (защото не бил тренирал добре в Монтана според треньора Петев). Вижте какво писмо са изпратили от ПФК Лудогорец в Израел днес. Срамно и изключително непрофесионално поведение от ПФК Лудогорец. Така никога няма да настигнете “Левски” и ЦСКА, господа от ПФК Лудогорец! Но пък сте на път да станете известни в ФИФПро, която организация ще сезирам утре за некоректното поведение на ПФК Лудогорец спрямо Мирослав Антонов”, написа Градев на профила си в социалната мрежа Фейсбук.