Шампионът на България Лудогорец вече е наясно с един от постовете, на които ще търси подсилване през зимния трансферен прозорец. Разградчани ще се опитат да си осигурят услугите на нов вратар. В момента треньорът Едуард Ераносян разполага с трима играчи на този пост. Това са националът Владислав Стоянов, Иван Чворович и хърватинът с канадски паспорт Милан Борян.

Със сигурност през зимната пауза от Разград ще си тръгне сърбинът. Той има договор с клуба до края на настоящия сезон, но не попада в сметките на спортно-техническото ръководство. Именно това е причината Чворович да се подготвя с втория отбор на "зелените". Показателен за намеренията на шефовете бе фактът, че дори след контузията на титулярния вратар Стоянов бившият страж на Миньор (Перник) не попада дори в групата на първия отбор.

Не само той обаче може да си тръгне. Индикациите, идващи от "Лудогорец Арена", са, че през зимата клубът ще се опита да продаде самия Стоянов. Футболист №1 за 2014 година скъса менискус по време на подготвителния лагер преди евроквалификацията с Норвегия Владо и се подложи на операция, която го извади за месец от строя.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016