Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Лудогорец също проявява интерес към палача на "Левски" Саид Хюсеинович, вкарал 2 гола за победата на ФК Сараево с 3:1 над "сините". Снощи БЛИЦ първи ви съобщи, че ръководството на ЦСКА е стартирало преговори с колегите си от Босна и Херцеговина, след като Стойчо Младенов е харесал изявите на халфа, играл преди време и във Вердер.

За "армейците" обаче ситуацията става по-трудна, тъй като ще трябва да наддават с богаташите от Разград. Изявите на 24-годишния Хюсеинович не са останали незабелязани и от Ивайло Петев, който също като Младенов е пожелал да има в тима си звездата на ФК Сараево.

Записалият 2 мача за националния отбор на Босна и Херцеговина халф има действащ договор с екзекутора на "Левски" до януари 2013 година. От ръководството на ФК Сараево все още не обявяват срещу каква сума са склонни да се разделят с Хюсеинович.

Хюсеинович е роден на 13 май 1988 година. Кариерата му започва в Слобода Тузла, където е до 2008-а. След това халфът осъществява трансфер във Вердер, след като скаутите на клуба от Бундеслигата забелязват таланта му. Германците плащат 900 000 евро за него. С екипа на Вердер Хюсеинович записва 10 мача, в които обаче не успява да отбележи нито един гол. "Зелено-белите" го преотстъпват за няколко месеца в Кайзерслаутерн, където босненецът играе в едва 4 срещи, пак без да вкара попадение. От тази година Хюсеинович е част от ФК Сараево, елиминирал "Левски" именно с негова основна заслуга.