ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА - ТУК

Бившият футболист на "Левски" Диян Ангелов вече не е треньор в детско-юношеската школа на Лудогорец. Досегашният наставник на формацията, родени 1997 година, е останал без работа, тъй като си позволил да удари един от юношите си по време на мач. Ръководството на Лудогорец моментално реагира и прогони Ангелов от школата.

Скандалната случка се е разиграла на 1/4-финала за Купата на БФС между талантите от Разград и Локомотив (София). Лудогорец печели с 1:0, като в края на срещата Ангелов си позволява да срита един от своите футболисти. Треньорът взема решение да вкара една от младите надежди в състава - Станчо Иванов. Играчът обаче се забавя с влизането си на терена и Ангелов го рита на няколко пъти. Това предизвика гнева на бащата на момчето - кмета на село Гороцвет Иван Димитров.

"Разправяха се на висок глас. Диян Ангелов явно осъзна грешката си и се извини, но вече е късно, тъй като ръководството на Лудогорец взе решение да го уволни", коментираха източниците на БЛИЦ от Разград.

Като футболист в близкото минало Ангелов стигна и до националния отбор. Той се подвизаваше на поста опорен халф в Славия, "Левски", Локомотив (София), Дунав (Русе), играл е и в испанския Осасуна, както и в Ричмънд (САЩ). С екипа на "сините" триумфира с шампионската титла и Купата на България през сезон 1993/94.