ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Лудогорец е провел сериозна битка за привличането на младежкия национал на Хърватия Нико Янкович от Риека, съобщава изданието germanijak.hr.

Според информацията, „орлите“ са участвали в своеобразно наддаване с Рубин (Казан) за 22-годишния офанзивен халф. Хърватското издание твърди, че ръководството на Риека е отказало предложените 2,5 милиона евро от двукратният шампион на Русия.

Отбелязва се, че офертата на Рубин е била по-висока от тази на Лудогорец. Това означава, че разградчани най-вероятно са изразили готовност да платят между 2 и 2,5 милиона евро.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

Самият Нико Янкович не е пожелал да продължи кариерата си в Русия. За момента той остава футболист на Риека, но със сигурност българският шампион ще продължи да следи изявите му и вероятно ще направи нов опит за трансфер през зимата.

Хърватинът е продукт на клубната академия на Динамо (Загреб), но има и тригодишен престой в школата на Щутгарт. Именно в гранда от хърватската столица започва професионалната му кариера, а през последните две години е бил преотстъпван на Славен Белупо, Горица, Зрински (Мостар) и Риека.

На 1 юли тази година подписва постоянен тригодишен договор с Риека и от началото на сезона има пет гола и четири асистенции в общо 12 мача от хърватското първенство и квалификационните кръгове на Лигата на конференциите.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!