Лудогорец привлече в редиците си вече бившия капитан на Добруджа Кристиян Димитров, съобщава "CenterSport". Сърцатият универсален футболист е привлякъл вниманието на разградчани към себе си благодарение на стабилното си представяне и всеотдайна игра със жълто-зелената фланелка през последните два сезона.

Димитров реши да напусне "Дружба", след като Добруджа не успя да запази професионалния си статут и изпадна във "В" група. Той едва ли ще успее да намери място в първия състав на "орлите", като най-вероятно с привличането му спортно-техническият щаб на "зелените" ще иска да засили конкуренцията в дубъла, който се подвизава в "Б" група.

“На първо място искам да благодаря на Светльо Тодоров, който има най-голяма заслуга за моето израстване. Благодаря на всички треньори, с които съм играл, и на хората, които бяха зад мен през цялото време. Благодаря и на верните фенове, които неотлъчно подкрепяха мен и отбора. Сега им казвам “чао”, а не “сбогом”. Време е за нови предизвикателства”, заяви 23-годишният любимец на добричката агитка.