Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Шампионът на България Лудогорец ще привлече двама бразилски футболисти, твърди местният сайт canalrioclaro.co.br. Според информацията на изданието, българският шампион вече си е осигурил услугите на защитника Евертон и на нападателя Паулиньо, които ще преминат в тима от Разград под наем до края на годината и се очаква днес да се присъединят към клуба. Двамата идват от “Спортен клуб 15 ноември”.

При спечелването на Суперкупата на България босът на тима обяви, че ще има още изненади в селекцията и явно думите му не са били напразни.

Паулиньо вече коментира преминаването си в Лудогорец: „Тъжно ми е, че няма да играя в шампионата на Бразилия, но от друга страна съм щастлив, че отивам в Европа.“

Пауло Луис Бералдо Сантос – Паулиньо е роден на 14 юни 1988 година, на 24 години, висок е 177 сантиметра и тежи 83 килограма. В кариерата си е играл в бразилските грандове Фламенго и Коринтианс. През 2012-а нападателят има изиграни 11 мача, в които е вкарал едва 1 гол. През миналата година той има 21 мача и 3 попадения.

Неговият съотборник Евертон Барбоса Алмейда е роден на 17 януари 1990 година, висок е 179 сантиметра и тежи 72 килограма.