Един от основните футболисти на Лудогорец през изминалите сезони Михаил Александров напуска и ще играе в Полша. Националът ще продължи кариерата си в Легия (Варшава). Трансферният пазар в Полша затваря в понеделник и затова още днес Александров ще замине, за да бъде подложен на медицински прегледи и ако всичко е наред, да финализира сделката. Лудогорец вероятно ще получи сума не по-голяма от 100 хиляди евро, тъй като договорът на халфа изтича през лятото.

Михаил Александров е роден на 11 юни 1989 година и е юноша на ЦСКА. След това изкара няколко години в Германия, в школата на Борусия (Дортмунд). През пролетта на 2011 година заигра в Лудогорец, който беше още в "Б" група. След това е в тима във всичките сезони в елита, в които стана четири пъти поред шампион, спечели две купи и суперкупи на България. Михаил Александров дебютира за националния отбор на 5 март 2014 година в контрола срещу Беларус.

От началото на сезона полузащитникът не попада в плановете на треньорите - Бруно Рибейро, Едуард Ераносян и Георги Дерменджиев. Преди известно време футболистът призна, че се замисля върху бъдещето си и е нормално да потърси други варианти, ако продължава да не играе редовно.

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!