Българският шампион Лудогорец замина тази сутрин за Одеса, където утре от 22:05 часа се изправя срещу местния Черноморец. Срещата е от третия кръг на груповата фаза на Лига Европа, като досега разградчани имат две победи - над ПСВ с 2:0 и над Динамо (Загреб) с 3:0.

Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев сподели, че очаква труден мач, тъй като украинците са сериозен отбор с бързи и агресивни футболисти.

„Определено очаквам труден мач. Това, което гледах, ми показва, че са сериозен отбор, типичен руски футбол, с много борба, единоборства, бързи, агресивни футболисти. Но нормално, така е в Лига Европа. Надявам се, че ще излезем с чест от двубоя. Ясно е, че имаме по-добри позиции от някои от отборите, но не сме фаворит", каза Стоев преди заминаването за Одеса.

„Нямаме време да страдаме, или изпадаме в паника. Мачът с Литекс е забравен. Извадили сме си поуките. Надявам се да изглеждаме по-добре в следващите мачове", допълни специалистът.

„Не бих сравнявал отборите в групата, всеки един има своите футболни достойнства. Срещу всеки един не ни е било лесно. Надявам се така да продължаваме и за в бъдеще,“ завърши Стоев.