ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Шампионът на България Лудогорец започна със загуба контролите си по време на лагера в Австрия, след като отстъпи с 1:3 на хърватския Риека.
 
Шарбини даде аванс на хърватския тим в 22-ата минута, когато получи извеждащ пас зад защитата и прехвърли излезлия вратар Стоянов. Бенко пропусна нова възможност за Риека в 29-ата минута, а пет минути по-късно ударът на Кайсара от Лудогорец беше спасен от вратаря Варгич.
 
Малко след почивката Стоянов спаси удар на Аяй, но в 58-ата минута не успя да направи нищо след центрирането на Аяй и удара с глава на Алиспахич, който доведе до втори гол за Риека.
 
Гол на Кишада в 65-ата минута беше отменен заради засада, а четири минути по-късно Аяй получи пас от Брезовец, преодоля Владислав Стоянов и на празна врата прати топката във вратата.
 
Шест минути преди края Кишада беше повален в наказателното поле на хърватския тим, а Марселиньо се разписа при изпълнението на отсъдената дузпа.
 
Следващата контрола на шампионите е във вторник, когато Лудогорец ще премери сили с румънския Петролул.
 
Съставът на Лудогорец: Вл. Стоянов, Минев, Барт (46-Мантула), Моци, Кайсара (62-Витиня), Ив. Стоянов (46-М. Иванов), Златински (66-Бургзорг), Дяков (75-Костадинов), Александров (75-Милисавлевич), Ернандес (46-Марселиньо), Безяк (46-Кишада)