Луис Педро е една от най-обсъжданите фигури в "Левски", или по-точно приливите и отливите в играта му. Холандецът пристигна на "Герена" след силен сезон в редиците на "Ботев" (Пловдив), но все още не може да разгърне истинските си възможности като играч на "сините".

 "И преди съм казвал, че когато съм на терена, се опитвам да дам най-доброто от себе си. Понякога, когато играта на отбора не върви, някой трябва да се нагърби с по-индивидуална игра, за да се стигне до ситуация", коментира крилото нападките на специалисти и фенове, че играе твърде индивидуално.

"Нямам право да говоря по финансовите въпроси на клуба. Ние сме профеисоналисти и се стараем във всеки мач да играем добре и да побеждаваме. Не мислим за пари", каза още юношата на Фейенорд.

"Мястото ни в шестицата не е заплашено. В никакъв случай. На 100% гарантирам, че "Левски" ще играе в първата шестица. Нека всички бъдат спокойни. Нещата ще се подобрят и ще започнем да печелим. Все пак сме Левски и нямаме друг вариант перд себе си", завърши бившият юношески национал на Холандия.

Купа на България - сезон 2014/2015
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите