Холандското крило на „Левски“ Луис Педро се включи пълноценно в тренировките на тима. В предишните дни той водеше самостоятелни занимания, след като почувства нови болки в стара контузия. Участие в днешната тренировка на изкуственото игрище на „Георги Аспарухов“ не взеха контузеният Веселин Минев и юношата Илия Димитров, който е почувствал болки след вчерашната победа с 1:0 над Лудогорец в дублиращата група.
 
На облекчен режим се подготвяха близнаците Радослав и Борислав Цоневи, Владислав Мисяк и Галин Ташев. Борислав Стойчев и капитанът Владимир Гаджев въртяха обиколки на терена. Либан Абди пък бе подложен на процедури в тунела на стадиона. Треньорът Стойчо Стоев наблегна на комбинация от динамични упражнения за бързина и точност на паса, преса на противниковите играчи и накрая завърши с двустранна игра и удари от далечно разстояние.
 
Утре „Левски“ ще проведе тренировка от 15:30 часа. В събота „сините“ по програма приемат Марек в последния си мач от редовния сезон на „А“ група. Дори при победата „Левски“ може да остане във втората шестица на класирането, ако „Ботев“ (Пловдив) запише успех над ЦСКА.

"А" група - трансфери и зимна подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите


Купа на България - сезон 2014/2015