Делегацията на Българския футболен съюз и футболистите от националния отбор ще бъдат настанени в луксозния хотел Хилтън-Ленинградская на улица "Каланчьовская" в руската столица. Цената на нощувката в единична стая е 230 евро, а в двойна - 260 евро. Хотелът разполага с различни ценови категории на своите стаи, както и с барове, ресторанти, казино, боулинг и спа-център.

Мачът между националните отбори на Русия и България ще се играе на 11 август на стадион "Локомотив" от 18.00 часа българско време. Нашата делегация пристига на 9 август (понеделник) в Москва, а официалната тренировка на избраните от селекционера Станимир Стоилов футболисти ще бъде на 10 август от 17.00 часа българско време.

Руският национален отбор се събира на 9 август. От Руския футболен съюз напомнят, че играчите на селекционера Дик Адвокаат няма да разговарят с журналистите в хотела, а всички тренировки са закрити с изключение на първите 15 минути. Руските национали ще отговарят на журналистически въпроси в микс-зоната след края на всяка тренировка./БЛИЦ