Ръководството на Левски взе решение, че трябва да се продължи традицията с допълнителни символи на екипите си. За новия сезон първоначалните идеи бяха за изчистен дизайн на "Nike". По-късно обаче е настъпила промяна, за да може отново феновете да се радват на оригинална идея. Така на екипите им за новото първенство ще стои лъв.

Началото бе поставено през 2016 година. Тогава бе отдадена почит на капитан Димитър Списаревски и неговият лик се появи на фланелките в чест на 100 години от рождението му. Героят е свързан с клуба, защото има няколко мача за него преди да загине, бранейки небето над София през Втората световна война.

През миналата година пък "сините" отдадоха заслужена почит на най-голямата си легенда Георги Аспарухов. Неговият лик също бе сложен на екипите по повод 75 години от рождението му. Отборът дебютира с тях навръх рождения му ден, след като получи разрешение от предишния доставчик на екипировка "Joma". По ирония на съдбата това се случи в мач срещу Ботев (Пловдив), в който Гунди също е играл. Левски обърна "жълто-черните" с 3:2.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019