Един от големите любимци на феновете на Левски от 90-те години на ХХ век Александър Александров ще бъде гост на поредното издание на „Синя Фиеста“, обявиха от „Герена“.

Кривия ще раздава автографи пред сектор „А“ на стадион „Георги Аспарухов“ в неделя от 15:00 до 16:00 часа. Половин час след това започва домакинския мач на „сините“ срещу Черно море.

Бившият халф носи екипа на Левски в два различни периода. Първият е от 1997 до 2000 г. Вторият е от 2010 до 2011 г. Със "сините" той е двукратен шампион на България и двукратен носител на националната купа.

СЪОБЩЕНИЕТО НА ЛЕВСКИ
Левскари,
В неделя ни чака поредната здрава битка с отбора на "Черно море! Елате да се подготвим заедно с поредната "Синя Фиеста", която стартира в 14:00!
Гост ще бъде един от най-техничните халфове, които са радвали феновете - Александър Александров - Кривия. "Синият" любимец ще раздава автографи пред Сектор "А" от 15:00 до 16:00 часа!
Както досега, на разположение ще са специални детски шатри за всички малчугани, като талисманът Лъвски няма да откаже снимки на малки и големи на обособените за целта стени.
Пред Сектор „А“ отново ще са разположени и различни активности, посветени на 80 години от рождението на Георги Аспарухов, а всички левскари ще могат да се насладят на вкусна храна и освежаващи напитки.
Клубният магазин ще работи за вас, като там ще можете да закупите артикули на любимия си тим!
"Синя фиеста" е за всички левскари!
Елате да загреем заедно за мача!

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига