Централният защитник Джаксън Менди ще държи треньорския щаб на ЦСКА до последно в шах относно участието си в мача с Лудогорец, който е утре от 17:30 часа. Високият бранител тренира на облекчен режим от началото на седмицата. Вчера се очакваше той да се включи пълноценно в заниманието на отбора, но това не се случи и Менди за пореден път се готви отделно от основната група. В случай че привлеченият от Левадиакос защитник не се възстанови, в центъра на отбраната ще действат Валентин Илиев и Апостол Попов, а Венцислав Василев ще играе като десен бек.

"Още няма пълна яснота за Менди. Шансовете му да играе на този етап са 50 на 50", казаха от Борисовата градина пред "Тема Спорт".

В същото време от групата на ЦСКА отпаднаха Омар Косоко и Християн Кировски. Македонецът е сред футболистите, с които клубът почти сигурно ще се раздели през зимната пауза в първенството. Същата съдба се очаква да имат Ревсон, Райе М`Боли и още двама от настоящата селекция. М`Боли не тренира с „армейците” от една седмица и едва ли ще се появи в игра до края на годината. Ревсон пък отдавна е задраскан. Косоко е с травма от мача с Черно море, но ще бъде на линия за мача с "Левски" за купата на 16 ноември. Той ще се включи на пълни обороти в тренировките от вторник.