Мартин Петров потвърди, че ще прекрати кариерата си след края на сезона. Крилото влезе днес като резерва при победата на ЦСКА с 3:1 срещу "Левски".

"Изключително съм радостен. Тази победа няма как да я опиша. Последното ми дерби е нещо невероятно. Да, потвърждавам, че това е последното ми дерби. За никого не е тайна, не виждам това да е някаква новина. Не съм казал засега нищо официално, но кой толкова се интересува какво ще правя от тук нататък (смее се). Надявам се отборът да завърши там, където са поставени целите. След това да се тръгне със задоволство. И преди мача заявих, това, което правя след мачовете (да пее и да взима микрофона), не го правя да се заяждам с Левски, тъй като имат история и то добра история. Това го правя, зцащото са хубави песните на ЦСКА и го изпитвам. Благодаря на феновете още веднъж, това е нещо неописуемо", заяви Мартин Петров.

"Заслужавахме победата, всички се раздадоха. Когато до последно искаш победата, виждате какво се случи. Надявам се и догодина да продължаваме по същия начин. Притеснение не може да има. Това беше шести мач, видяхте, че ги измъкваме и накрая и показвахме характер. Показахме, че когато сме като колектив, финансите не са най-важното нещо", добави врачанинът./БЛИЦ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ГОЛМАЙСТОРСКА ЛИСТА