Етър завърши селекцията си за пролетния полусезон с привличането на още двама футболисти – дефанзивен и офанзивен халф. Жулиен Бенков е най-новото име при „виолетовите“. Опорният халф е родом от Плевен, като преди 4 г. премина в Берое. Там бе капитан на тима до 21 години на старозагорци, с които завърши сезона на четвърто място в националното първенство. През лятото се върна в родния Спартак (Плевен), където през еснта игра в 15 от 17-те мача на плевенчани. Бенков е на 20 години, роден е на 23 юни 1996 г. и е висок 180 см.

„Отдавна следим развитието на Жулиен Бенков и съм доволен, че го привлякохме в Етър. Много перспективен е“, коментира пред sport-vt президентът на клуба Александър Нанков, който основно се занимаваше със селекцията през паузата.

Добре познатият Любомир Генчев е последното ново име в селекцията. Любо е роден на 13.04.1986 г. Висок е 175 см, тежи 69 кг. Играе като офанзивен халф. Миналия сезон бе в Локомотив (ГО), откъдето лятото премина в Монтана, но не намираше често място в тима на Емил Велев. Предишни отбори: Унион (Берлин), Нефтохимик, Хендън (Англия), Лоустофт Таун (Англия), Любимец, Локомотив (ГО).

Днес се очаква официално да бъде обявен и треньорският щаб, както и програмата за подготовка на Етър. БЛИЦ отдавна разкри, че начело на "виолетовите" застава Бончо Генчев. В Етър вече са двамата му синове - Явор и Любо.