Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев за първи път се изказа доста критично по адрес на своите футболисти след днешното равенство с Пирин – 0:0.

“След като играем по този начин няма как да победим. Много слаб мач за ЦСКА, не играхме добре, бяхме много апатични. Няма ли удари във вратата на противника, няма и голове. Даже ще стигна и по-далеч, заслужавахме да загубим, съперникът имаше повече и по-чисти положения”, започна Пенев.

“Ако някой от моите момчета мислят за мача в четвъртък с Фулъм, е допуснал грешка. Първо имахме мач с Пирин и трябваше да го спечелим. Бяхме по-слабият отбор, това е истината. За мен всички мачове са важни, аз не ги деля на първенство и Шампионска лига. Не може да играем избирателно, да избираме кой съперник е силен и кой слаб. Много слаб ЦСКА днес. Не визирам никого, просто като цяло бяхме трагични. Искам да направя забележка към съдиите, прекалено много накъсваха играта. След като дава 3 минути добавено време не може да свири края 30 секунди преди края”, завърши треньорът на “червените”./БЛИЦ