Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев заяви, че не е успял да наблюдава първия половин час от двубоя срещу Фулъм, който “червените” загубиха с 0:1 на “Крейвън Котидж”.

“Важното е, че успяха да стигна на време на стадиона и бях с моите помощници, бях близо до отбора, това е важното. Предадоха ми по телефоните, не ги гледах първите 30 минути, но поддържах телефонна връзка с моя щаб”, каза Любо Пенев.

“Това, което се случи през първото полувреме се забрави много бързо в съблекалнята. Момчетата направиха силно второ полувреме и не заслужавахме да загубим този мач. Мисля, че надиграхме Фулъм през втората част и заслужавахме да вкараме поне един гол от тези 4-5 положения. Това искам да бъде поведението и желанието на игра. Момчетата сами се убедиха, че няма страшен противник и че на всеки един мач трябва да играят на максимума на възможностите. Мисля, че заслужавахме минимум една точка, особено от това, което показахме през второто полувреме”, допълни Любо Пенев.

“Ние сме колектив, разбира се аз имам последната дума като старши треньор върху състава. От една седмица работим за този мач. Съставът се коригира много мъничко в последния момент. Аз съм отсъствал от една единствена тренировка, която не е фатална в никакъв случай”, завърши треньорът на “червените”./БЛИЦ