Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев заяви, че момчетата няма да подценят Сливен в утрешното домакинство от 8-ия кръг на “А” група. Двубоят е на стадион “Българска армия” от 19,30 часа.

"Очаква ни интересен двубой срещу Сливен, ще има интрига. Аз лично очаквам, че момчетата ще направят всичко възможно, за да ни зарадват и да вземат победата. Уважаваме съперника, познаваме го прекрасно, чака ни много важен двубой. В никакъв случай няма да подценим отбора на Сливен, който е един добър тим", каза Любо на официалната си пресконференция преди утрешния мач.

"Колкото до състава ни, ще дам шанс на всички. Кой, кога и колко ще играе обаче, това го решавам аз. Мотивацията и нагласата ни във всеки един мач трябва да бъдат еднакви, без значение дали играем срещу Сливен или срещу Рома. Това трябва да бъде поведението на отбора като цяло, с много характер. Когато играта не върви това, трябва да се компенсира с много тичане и много единоборства. Важно е да се представяме добре и да търсим победата във всеки един мач. Иначе в момента се възстановяваме, играем добре, тренираме добре, с добър ритъм, нямам притеснения. Прави се максималното нашите момчета да бъдат в добра форма", добави още Пенев.

"Аз мисля, че онзи ден играхме на повечето моменти равностойно с Рома, но направихме колективни грешки и то така доста фрапиращи, точно когато отбелязаха гола. Накрая много бързо изоставахме с два гола. Не можахме да реагираме, въпреки че имахме положения. Но така е във футбола, когато не вкараш ти вкарват. Има интрига мисля, няма голяма разлика в точките. Изиграха се само 2 мача в Лига Европа. Остават ни още по 4 мача на отборите и мисля, че до края ще бъде интересно", завърши треньорът на ЦСКА./БЛИЦ