Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев за пореден път заяви, че отборът е играл прекрасно и точно така трябва да действат футболистите му на терена.

“Загубихме заради съдията, това е отговорът, безобразен съдия, това не е рефер, той опорочава футбола. Не съм съгласен за много ситуации. Нека обаче други да му правят анализ, както на него, така и на помощниците му. Ако имат пет дузпи, нека да се свирят, ако има жълти картони, да ги дава. А не да ходят със слушалки в ушите като космонавти.

Треньорът и този път заяви, че е доволен от представянето на играчите си. “Това е начинът, по който трябва да играят, има още три мача, продължаваме до края. Никой не е застрахован от грешки, всеки може да сбърка. Хубав мач, много добър мач, Черно море бе стойностен и силен съперник. Но тези, които не трябва да изпъкват, го правят. И да се научат кога и какво да отсъждат, без значение в коя полза. Те са вредителите на българския футбол. Играха прекрасно моите футболисти. Предишния мач играхме слабо, но този двубой играхме на ниво. Първенството не е свършило, аз съм оптимист”, допълни Любо Пенев.

“Янчев е с контузия и го смених на полувремето, като залагам на хора, които мисля, че ще ми свършат работа. Няма млади и стари, има можещи и не можещи. Пак казвам, поздравявам момчетата, от този мач излязоха с високо вдигната глава. Но не може, когато топката се удари в ръката на противник да не дадеш дузпа. Когато играч удари без топка съперник е чист червен картон”, каза още Пенев./БЛИЦ