Любослав Пенев е бесен на аржентинеца Херман Пиетробон, научи БЛИЦ. Бившият нападател на Пирин е собственост на ЦСКА, но така и не заигра на “Армията”. Пиетробон обаче връзва ръцете на спортно-техническия щаб на “червените”, тъй като заема място на чужденец и отборът не може да привлича играчи извън ЕС.

Пенев иска на всяка цена ЦСКА да се отърве от ненужните Пиетробон, Гардар Гунлаугон и Даниел Беконо, които са с паспорти извън ЕС, за да освободят място за нови попълнения от чужбина.

В последните няколко дни шефовете на “червените” правят всичко възможно, за да разкарат тримата ненужни, но никой не ги иска. В същото време на въпросните играчи въобще не им се мърда от “Армията”, защото взимат добри заплати. Преди няколко дни камерунския вратар Даниел Беконо за пореден път отряза “червеното” ръководство за трансфер и продължава да тренира с дублиращия отбор.

До края на трансферния прозорец Любо Пенев със сигурност ще търси ляв бек и централен нападател.
Междувременно Дормушали Саидходжа почти сигурно ще бъде продаден, тъй като към него има интерес от три клуба. Твърде вероятно е да си тръгнат Маркиньос, Данчо Тодоров и Котев, който са в трансферната листа./БЛИЦ