Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев побеснял, след като научил, че няма да може да разчита и на нападателя Спас Делев в мачовете срещу Дери Сити от турнира Лига Европа. Както БЛИЦ първи писа, нисичкият голмайстор не бе картотекиран, тъй като “червените” не са платили на Пирин за преминаването му на “Българска армия”. Наставникът веднага поискал среща с ръководството, на която да разбере, има ли и други проблеми преди първите евромачове.

“Не стига, че стана тази бъркотия с момчетата от Ботев, а сега и това със Спас Делев. И без това нямам нападатели”, крещял Любо из “Армията”. Единственото му успокоение било, че той все пак ще може да разчита на Тодор Тимонов за мачовете с Дери Сити. Изпълнителният директор на ЦСКА Пенко Пенков сподели пред БЛИЦ, че играчът ще може да бъде картотекиран в УЕФА, след като утре “червените” обжалват пред Арбитражния съд на БФС.

Феновете на “армейците” утре ще обсадят сградата на футболната ни централа заради отказа да бъдат картотекирани тримата играчи на Ботев. “От БФС сами са си виновни. Направиха голям гаф, а после защо феновете са срещу тях”, коментираха от Борисовата градина.

Междувременно днес или най-късно утре “армейците” чакат футболисти от Парагвай. Трансферът на нападателя Пабло Веласкес пропадна, но в София ще пристигнат ляв бранител и още един нападател./БЛИЦ