Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев заяви след равенството 1:1 с Фулъм, че отборът е бил по-добър от съперника.

„Направихме добър мач, бяхме бе по-добри. Трябва да излезем с вдигнати глави и да благодарим на феновете за подкрепата. Когато отборът побеждава, побеждава целият тим, когато губи е същото. Можехме да победим, но започнахме с актив от една точка. Не трябва да се концентрираме върху грешката”, каза Пенев след двубоя.

„Всичко е наред и благодаря на Караджов и на запалянковците. За мен едно средно съдийство, да не кажа, че играхме не срещу 11, а срещу 16. Имаше дузпа в наша полза. Първо - чиста ръка за дузпа. Второ - когато спира играта в наша полза, трябва да покаже картон, но не го направи. Когато обаче спира в тяхна полза, даде картон. При гола им трябва да има спряна игра. Паднал е наш футболист на земята. Всичко може да е, може да е със счупен глезен или каквото и да е било. Играта трябваше да бъде спряна", сподели Пенев.

„Още след жребия споделих, че ще бъде интересно. Когато печелим един мач взимаме само три точки. Не трябва да си правим в момента сметки. Мислим мач за мач. Лига Европа приключи за мен преди половин час и вече мислим за българското първенство. Няма причина да съжалявам, че не започнаха с Мишел Платини. Продължаваме да се борим”, каза още младият специалист.

„Не смятам, че ще имат проблеми футболистите да се възстановят за дербито с Левски. Трябва да свикваме с този ритъм на игра. Не приемем фактора умора. Харесва ми този ритъм на работа. Маркиньос е добре. Завърши мача без болежки. Няма сериозно контузени. Единствено Иван Стоянов получи удар в главата. Винаги съм спокоен, когато сме домакини и тази публика е зад нас”, завърши Любослав Пенев./БЛИЦ