Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев заяви на пресконференция, че е спокоен преди мача с Динамо (Москва). Утре от 20,00 часа “червените” приемат руския тим в плейоф за влизане в групите на Лига Европа. 

”Не мога да кажа че имам притеснения. Момчетата тренират сериозно, спокоен съм. Може би ме е страх да не прегорят. Динамо е типичен представител на руския футбол, организиран тим, разчитащ на физическата мощ, играе до последно”, каза младият треньор.

Той е доволен от състоянието на Тодор Янчев, който се завърна в игра срещу Сливен и най-вероятно ще бъде титуляр.

"Динамо играе добър футбол и в същото време те оставя да играеш и ти футбол. В този случай нашият отбор ще може да разгърне пълните си възможности. Този мач няма да има нищо общо с двубоите с Дери Сити, чийто отбор се беше окопал в защита. Ще трябва да се лиша от услугите на Маркиньос и Иван Стоянов, но има още 20 момчета, които са на разположение и вярвам, че ще свършат добра работа.Това, че няма да използвам услугите на Стоянов и Маркиньос не значи, че нямам добри футболисти", сподели Пенев.

Относно разузнаването на съперника сподели: “Гледал съм подробно целия отбор на Динамо. Тази вечер и утре момчетата ще бъдат запознати с абсолютно целия състав на Динамо. Ще знаем до час два и кои футболисти са в София, така че ще ги запозная конкретно с техните качества”./БЛИЦ