Любослав Пенев дебютира в „Б“ група с нулево равенство, след като Литекс и Пирин (Разлог) не си вкараха голове в мача от 18 кръг. Това е втори престой на футболната ни легенда начело на ловчанлии, но заради изваждането на „оранжевите“ от „А“ група Пенев трябва да води втория отбор на клуба във втора дивизия.

Литекс започна силно и Горанов удари греда още в 5-ата минута при изпълнение на фаул. Малко след това Милчо Ангелов хитро изведе Кирил Десподов зад гърба на отбраната и той се опита да прехвърли вратаря, но топката излезе в аут. Гостите създадоха някакво напрежение след разбърквания и опит за контри пред вратата, но „оранжевата“ защита се справи.

Гостите продължиха да имат надмощие до почивката, но не успяха на няколко пъти да отправят точен удар. В 39-та минута Александров прояви рефлекс при опасен удар с глава на Василев. В ответната атака Кристиан Малинов стреля над гредата , а малко по-късно шут на Никола Колев профуча край левия стълб.

През втората част с пропуски се отличиха Кирил Десподов, Милчо Ангелов, Шопов и новото попълнение Густаво Кулма. За добрите му изяви в мача добри думи заслужава и вратарят на домакините Дебърлиев.

Равенството прати Литекс на 13-о място в „Б“ група със 17 точки. Пирин (Разлог) е 11-и с 20 точки.

Пирин (Разлог) – Литекс 0:0

Пирин (Разлог): Дебърлиев, Предев, Василев, Руйчев, Газиев, Ангелов, Игнатов, Стоичков, Аджов, Чандъров, Тончев

Литекс: Александров, Недялков, Станоев, Цветков, Горанов, Бумал, Малинов, Колев (58–Диого Виана), Арсенио (58–Кулма), Десподов (73 –Шопов), Ангелов

 Kласиране, програма, резултати и всичко за "Б" група - ТУК !!!