Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев коментира равенството 1:1 с Локомотив (София). Той изрази задоволство от представянето на отбора и сподели, че има футболисти, които подхождат безотговорно. Пенев призна, че ще разговаря за бъдещето си в клуба след края на сезона и информациите за течащи преговори са спекулации.
 
„Добра игра. Можеше и по-добре. Имаше възможност да стигнем до победата, но както и срещу „Ботев“ имаше играчи, които подхождат безотговорно. Ще имаме разговор с Николич и Тони Силва. Емоциите са лош съветник. Започнахме добре второто полувреме и затворихме Локомотив в тяхната половина, но този червен картон... За мен е очевадно, че отборът играе по-добре, като изключим мача в Пловдив. Има прогрес в играта“, коментира Пенев.
 
„Несигурността в клуба оказва влияние върху играта, но това положения е от няколко години. Надявам се в близките дни да се взимат правилните, точните решения и да се продължи напред“, обяви треньорът на ЦСКА.
 
„Няма разговори за бъдещето ми! Спекулират! След 31 май ще говорим. Това е истината“, обяви Любослав Пенев веднага след срещата с Локомотив.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015