Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев логично не бе доволен след унизителната загуба от Миньор на “Армията” с 0:3.

“Какво се случва? 0:3, това е. В никакъв случай не искам да обезценя, това което направи Миньор. Заслужена победа, но след като не вкараш, ще ти вкарат. Като цяло не играхме много лошо, но в мачовете трябва да играят 11-те хора. Не може да излизаме 11, а според мен може би играхме 5 или 6 човека. Имаше футболисти, които не бяха на терена. Съжалявам, но това е истината. Казах го преди няколко дни, че ако така продължаваме, ще страдаме. Ето го, дойде моментът. Играем слабо, затова се получава”, каза Пенев след края на мача.

“Трябва да знаем, че излизаме на една здрава битка, трябва да излезем и да си заслужим трите точки. Никой нищо няма да ни подари. Може и да е имало подценяване в някои футболисти. Като гледам как играха половината отбор. Трябва да си сложим ръката на сърцето, това ни е таванът, толкова си можем. И да не си поставяме тази цел, онази цел. Нека първо да се огледаме дали сме способни да постигнем някаква цел", завърши Пенев.

"Явно има проблем, има напрежение, момчетата се чувстват  дискомфортно, гледам ги с наведени глави ходят. Затова ми е интересно, че пред мен не ми казват, че са в дупка. Трябва да им се помогне по най-бързия начин да се възстановят психически. От утре продължаваме тренировките.

Продължаваме да се борим, ние сме с основни шансове за титлата. С тези игри напоследък обаче няма да стане. Точките са ясни, знае се на кое място сме. Това е първият полусезон, остава много от първенството и не се отказваме от първото място", завърши Любо./БЛИЦ