Любослав Пенев говори преди двубоя утре на ЦСКА 1948  с Лудогорец от третия кръг на efbet Лига.

„Опитваме се да играем добър футбол, получава се, печелим точки. Имаме и кусури, но се оправяме. Очаквате да ви кажа какво ще променя срещу Лудогорец ли? Няма да го направя. Трябва да излезем с много по-добра настройка, даже бих казал концентрация. Към момента не мога да разчитам на всички, но разполагаме с други добри футболисти“, заяви треньорът на ЦСКА 1948.

„Не мога да ти кажа с какво превъзхождаме Лудогорец. Къде имаме плюсове и минуси. Не сме идеални, но опитваме добър и рентабилен футбол. Няма как да ти отговоря на някои въпроси. Излишно е да коментирам, че Лудогорец има два състава. Игра със съперник, който не е на неговото ниво и в никакъв случай не го затрудни“.

„Не съм броил колко победи, равенства и загуби имам срещу Лудогорец. Изпълняваме си програмата за всеки мач. Не сме тим, който да подценява останалите. Тежко ще ни е срещу всички. Момчетата се влагат много в тренировките, доволен съм от усилията им. Това ще се случи във времето.

В момента не ме интересува какво става във футболния съюз. Не ми е на дневен ред. Утре ще прочета какво е станало“, завърши Пенев.