Всичко за Евро 2024 с БЛИЦ – ТУК!

Изпълнителните директори на ЦСКА Стоян Орманджиев и Филип Филипов трябва да изпълнят една спешна задача. По бързата процедура да се разделят с Брадли де Нойер.

Холандецът, за когото се говори, че вдига чашката, на няколко пъти вдигна кръвното на треньорите си. Първо на Ел Маестро, после на Стамен Белчев, сега и на Томислав Стипич.

Един път го изгониха от отбора, върнаха го. Втори път го изгониха, пак го върнаха. Сега последва трета серия на отстраняването и би било грешка да наблюдаваме пореден хепиенд. Защото хепиендът всъщност си е филм на ужасите, в който някакъв хлапак, възползвайки се, че има железен договор, си прави гаргара с тези, които го хранят.

Тъй че, Стояне и Филипе, какво чакате. Действайте. Все ще се намерят вратички, които да ви помогнат да посочите вратата на Брадли.  

Въпросът: „Стояне и Филипе, какво чакате!?“ може да има и по-голям обхват, засягащ не само непослушника де Нойер. Феновете вече започват да си го задават, притеснени, че времето върви, а селекцията стои на едно място. Някои припомнят, че до 28 юни в предишните години с червената фланелка бяха позирали поне трима нови. Друг е въпросът дали няколко месеца по-късно тия същите момци изпотяваха армейския екип или просто го разхождаха из терена.

Въпросният въпрос с чакането не бива да бъде размахван пред двамата изпълнителни директори. Помислете малко – по-добре е ЦСКА да не купува на килограм и да подбира внимателно летните си продукти, с които ще гради новата си продукция. Иначе току-виж, че стоката пак е некачествена, въпреки пръснатите немалко пари. 

Както се казва – бързай бавно, за да стигнеш далеч. Стоян и Филип вероятно знаят много добре това. И нека не избързваме с укорите към тях. Най-големият съдник на човечеството, времето, ще покаже дали бавното бързане си е заслужавало. 
Румен ИЛИЕВ/БЛИЦ СПОРТ