Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев е изявил желание пред босовете в Борисовата градина да уредят пробен период за македонския нападател Душан Савич, пише в. “Тема Спорт”.

Голаджията, който е един от най-силните нападатели на Работнички (Скопие), е следен от няколко седмици от емисари на “червените”.
 
Селекционерът Методи Томанов дори пътува до столицата на югозападната ни съседка, за да гледа на живо играта на футболиста срещу датския Одензе от квалификационните кръгове на Лега Европа. В този мач Работнички загуби с 3:4, но Савич се представил на много високо ниво и отбелязал един от головете.
 
Именно добрите отзиви за представянето му са убедили Любо Пенев да пожелае да го тества при “червените” и сега предстоят преговори между двата клуба. Играчът има един мач за националния отбор на своята родина.
 
Савич е юноша на Цървена звезда, а от 2002 г. е част от професионалния футбол. Минал е през македонските отбори Беласица (35 мача и 21 гола), Победа (61 мача, 31 гола) и Вардар (51 мача, 23 гола). От 2008-а е част от сегашния си тим. За него е изиграл 15 срещи, в които се е разписал 7 пъти./БЛИЦ