Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев изрази голямо задоволство от жребия, който противопостави на отбора руския Динамо (Москва).

“Сериозен съперник, труден жребий, но все пак това е едно предизвикателство, което стои пред нас. Лично предпочитах да е силен съперник, а не да чакаме и да се молим и да палим свещички да играем леки противници. Нека да играем срещу добър отбор. Казвам, че съм доволен, радвам се, исках да е силен и именит съперник”, каза Любо Пенев след жребия.

“Съперникът има домакинки мач в неделя. Ще има човек, който ще ги наблюдава, така че започваме да ги разузнаваме. Като всеки отбор и те имат силни и слаби страни. Моите играчи ще бъдат спокойни, ще излязат по-мотивирани. Аз съм спокоен, тъй като ще отсъства това чувство на подценяване и отпускане заради класата на съперника. Заради концерта на Мадона, ако се наложи реваншът ще го играем на “Армията”. Ще настоявам пред нашето ръководство да изпрати писмо до УЕФА и те да преразгледат решението за нашия стадион. Вчера все едно бяхме поканени на събор в Дери от Дери Сити, такава крива нива беше техният терен”, завърши треньорът на “червените”./БЛИЦ