Намиращите се на проби в ЦСКА трима чуждестранни футболисти взеха участие в днешната учебна игра между дублиращия отбор на "червените" и юношите старша възраст на клуба.

Парагвайците Уго Баез и Джонатан Гомес, както и уелсецът Рамон Калисте изиграха по едно полувреме за двете формации на "червените". Мачът завърши 1:0 за дубъла с гол на Благой Пасков през първата част.

В началото легионерите започнаха за юношеската формация, за да имат по-голям отпор от страна на дубъла, информира "Гонг". Също за юношите едно полувреме изигра привлеченият от Ботев (Пловдив) защитник Апостол Попов. Той се представи на много добро ниво, но получи лека травма и от лекарския щаб на ЦСКА решиха да не рискуват с пускането му през втората част.

Добро ниво показа и левият бек Уго Баез, който направи пълни 90 минути, а полузащитникът Джонатан Гомез остана на терена около 60 минути. Нападателят Рамон Калисте се отчете с един удар с глава и един далечен шут и няколко спечелени единоборства. Топлото време обаче не позволи на двата отбора да покажат кой знае, каква добра игра.

Все още не ясно кога Любослав Пенев ще вземе решение за съдбата на тримата чужденци. На учебната игра присъстваха и няколко мениджъри, начело с Емил Данчев. /БЛИЦ