Любо Пенев извади Орлин Орлинов и Руи Мигел от групата за мача с Фулъм. Така потвърди новината на БЛИЦ, че готви чистка в отбора. В списъка попаднаха 20 играчи, като от тях само трима са чужденци. Това са Виктор Мороз, Мишел Платини и Маркиньос.

За Платини мачът с Фулъм може да бъде дебют в състава на “червените”. Вчера дойде добрата новина, че му е извадена работна виза. Другата положителна вест е, че контузеният  Маркиньос също попада сред избраниците на Пенев.   

Йордан Минев, който бе измъчван от травма в областта на корема се чувства по-добре и е на линия за първата среща на тима в груповата фаза на Лига Европа.

Срещата е утре от 20,00 часа на Националния стадион "Васил Левски" и ще бъде излъчена пряко по БНТ. Английският тим пристига в 17,00 часа, а два часа по-късно е официалната тренировка и пресконференцията на Рой Ходжсън./БЛИЦ

Групата на ЦСКА: Ивайло Петров, Иван Караджов, Йордан Тодоров, Иван Иванов, Костадин Стоянов, Павел Виданов, Кирил Котев, Йордан Минев, Александър Бранеков, Светослав Петров, Виктор Мороз, Мишел Платини, Коста Янев, Иван Стоянов, Тодор Янчев, Маркиньос, Тодор Тимонов, Спас Делев, Владимир Манчев, Благой Пасков.