Чистката в "Ботев" (Пловдив) след идването на новия треньор Любослав Пенев продължава. От клуба обявиха за раздяла с трима. След обявения за ненужен холандски защитник Сивард Спрокел, аут от "Ботев" е още Николай Павлов, както и двама треньори.

"ПФК "Ботев" прекрати договорните си отношения с последните двама треньори от бившия спортно-технически щаб. Треньорът на вратарите Петко Петков и кондиционният специалист Михайло Шейкероски разтрогнаха договорите си по взаимно съгласие и с това приключиха работата си в "Ботев", информираха от клуба.

Двамата пристигнаха при "жълто-черните" в началото на 2012 г., като част от екипа на Милен Радуканов. Македонецът Мики бе неизменна част от представителния отбор през последните 2,5 години и работи още в щабовете на Костадин Видолов, Ферарио Спасов и Станимир Стоилов, докато Петко Петков пропусна периода между последните мачове на във втория ешалон и първия полусезон след завръщането в елита.

"Ботев" (Пд) се раздели по взаимно съгласие и с полузащитника Николай Павлов, който през изминалия сезон игра като преотстъпен в Черноморец и "Раковски".