Старши треньорът на Локомотив (Пд) Любослав Пенев остана доволен след победата на "смърфовете" с 2:0 като гост на Берое в четвъртия кръг на Първа лига.

„Следвам линията на отбора в тези четири мача. Във всички играхме добре. Радвам се, че отборът се развива и надгражда. С търпение, методичност и една последователност, която имаме. Нещата се случват. Дадохме много битка и не отстъпваме. Играхме заедно и компактно. От първата до последната минута – колектив, добре“, започна Пенев.

„Сравнение с последния мач коригирахме някои неща. Винаги с един положителен акцент и постепенно те се елиминират и се чувстваме по-добре. Желанието и професионализма ги има, но това е мач за мач. Следва добро възстановяване и да няма контузени. Да не забравяме, че сме в началото на първенството. Нивата е много дълга и водим подготовка. Аз съм оптимист, но минавам през реалността. Не мисля дали някой ми каже дали ще вземем 4, 7 или 100 точки. Похвалвам момчетата и феновете. Това е пътят, не се отклоняваме. Има загуби, хиксове, но това е едно състезание. Ще има губещи и печеливши. Поздравявам всички български олимпийци, без значение дали са спечелили медал или не. Горе главата и по същия начин“