Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев сподели при заминаването на "червените" за руската столица за реванша с Динамо (Москва) от плейофа за влизане в групите на Лига Европа, че се надява отборът да вкара голове на противника и да го отстрани. Наставникът обясни и защо не e взел в групата Руи Мигел. Първата среща в София завърши 0:0.

"Отиваме в Москва, за да бележим голове. Създаваме положения, играем добре, така че се надявам да ги елиминираме. Руи Мигел не е в групата, защото не мога да взема всички. Ако можех, щях да взема целия дублиращ отбор, но няма как да стане", заяви на Летище "София" Пенев.

"Искаме да продължим напред. Това е целта ни. Отиваме да се борим и да се класираме в груповата фаза на Лига Европа. Ще видим кой ще играе, предстои ни тежко пътуване, а след това и тренировка. Дали ще играем офанзивно? Ще играем правилно, идеята е да играем правилно и да вкарваме голове. Създаваме положения и е логично да отбележим. Няма напрежение при нас. Мисля, че и двата отбора се познаваме добре, така че няма с какво да се изненадаме", завърши Пенев./БЛИЦ