Старши треньорът на Литекс Любослав Пенев изрази недоволство от пропуските на нападателите си в контролата с Чавдар (Етрополе), която се игра в Правец, а шампионите биха с 3:0. Футболистите на Литекс вкараха три гола с глава, а в края на мача на два пъти Флорин Брату и веднъж Светослав Тодоров сами срещу вратаря не успяха да вкарат.

"Малко съм недоволен от поведението на някои хора в определени моменти. Такива ясни ситуации за гол не бива да бъдат пропускани. Дали е заради подценяване, няма значение. Но ако имаш класа и претенции, няма как да пропускаш такива голове. Също така няма значение дали е приятелски или официален мач, какъв е противника, ти си длъжен да ги вкараш. Още повече, че ако си подценил мача, може дори да се стигне до контузия, което не е никак желателно", коментира Любослав Пенев.

През второто полувреме с екипа на Литекс се появи новият защитник Тони Диане, който пристигна тези дни на проби, а досега е играл във втория отбор на Нотингам. Пенев заяви, че все още е рано да му дава оценки и иска да види нивото му в следващите няколко дни./БЛИЦ