Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев е привикал двамата скандалджии Иван Иванов и Иван Караджов, научи БЛИЦ. Наставникът провел разговор преди футболистите да обяснят пред журналистите за последната си издънка. Само преди няколко дни Иванов и Караджов бяха наръгани с нож пред столично заведение около 3,00 часа през нощта. Пенев бил бесен от изказването на Иван Иванов преди известно време, когато той нарече останалите си съотборници мишки и путьовци и този път настоял да разбере какво обяснение ще дадат двамата пред медиите.

“Любо им имаше доверие и затова ги пусна да дадат онова интервю. Въобще не подозираше, че ще се изложат по този начин. Беше тотално разочарован, след като разбра какви ги наговори Иван Иванов”, споделиха хора от “Армията”.

БЛИЦ научи още, че Любо Пенев е бил категоричен и е настоял пред ръководството въпросните играчи да не бъдат в ЦСКА, когато отборът се събере за първа тренировка през януари.

Пресконференцията на двамата Ивановци е днес от 13,15 часа, а с тях ще бъде мениджърът им Емил Данчев. Интересното е, че никой от пресслужбата на ЦСКА до вчера не бе уведомен за брифинга и е много вероятно никой от клуба да се придружава футболистите./БЛИЦ