Любослав Пенев коментира по интересен начин отсъствието на част от контузените футболисти на ЦСКА. Тимът направи равенство 0:0 срещу Лудогорец на стадион "Българска армия". Легендарният нападател говори за изявите на футболистите и поведението на феновете, но след това даде и пресконференция, на която също бе в познатия си стил.

"Не искам да коментирам съдията, но след като чувам изречения от хора, които ръководят мача - "извинявай, не видях, пропуснах". Не искам да продължавам. Няма смисъл. Нямаме работа, ако не гледаме, това ни е работата", заяви Пенев.

На въпрос, има ли шанс някои от контузените да се възстановят и да влязат в игра до края на сезона, специалистът отговори: "Маркиньос - може би. Соарес - съмнявам се, а и той не е в България. Йоахим - също. Лекуват се някъде по света. Получавам картички, съобщения кой къде се намира. Ако някой от тези, които са в България, се възстанови...Тези, които се лекуват тук, можем да ги използваме. Ето, нямаме трети вратар. Дивиш, момчето е с температура, но стои на пейката."

"Създаваме положения. Знам, че ще вкараме, но това вкарване вече трябва да дойде. Аз като треньор и бивш футболист работя само за победа. Това са ми идеите и методиката - винаги гоним победа. За два мача имаме 7-8 положения, от които трябва да вкараме. В никакъв случай не се отчайвам, главата горе и продължаваме. Жалко, че след като сме по-добри в два мача не отбелязваме. Ще чакаме, ще проявим търпение, докато вкараме гола", завърши треньорът./БЛИЦ

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

 Купа на България - сезон 2014/2015